Η ΕΡΤ δεν θα «ανέβει» στα τηλεοπτικά της νέας Super League 2

Newsroom
Η ΕΡΤ δεν θα «ανέβει» στα τηλεοπτικά της νέας Super League 2

bet365

Η κρατική τηλεόραση κατέβαλε πέρσι 4,3 εκατομμύρια ευρώ για τη μετάδοση των αγώνων της Super League 2 και της Football League, ποσό που είναι διατεθειμένη να καταβάλει εκ νέου και για την κάλυψη των αναμετρήσεων της «νέας» δεύτερης κατηγορίας.

Από την ΕΡΤ θα μεταδίδονται οι αναμετρήσεις της Super League 2 την επόμενη σεζόν και μάλιστα σύμφωνα με το νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί για τη σύσταση της κατηγορίας, η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει τριετή διάρκεια.

Η πλευρά των ομάδων ζητά να λαμβάνει ένα ποσό της τάξης των 250.000 έκαστη, άποψη που διατυπώθηκε και στο χθεσινό Δ.Σ. και εφόσον η πρότασή τους γίνει αποδεκτή τότε το συνολικό τηλεοπτικό «πακέτο» της λίγκας θα ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ομως την ίδια στιγμή εκείνη της κρατικής τηλεόρασης δεν φαίνεται διατεθειμένη να «ανέβει» από τα 4,3 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε πέρσι για τη μετάδοση των αγώνων της Super League 2 και της Football League, κάτι που αντιστοιχεί σε περίπου 145.000 ευρώ για κάθε ομάδα (ακριβής υπολογισμός δεν μπορεί να υπάρξει καθώς ακόμη δεν ξέρουμε το ακριβές νούμερο των συμμετοχών στην SL2).

Μάλιστα τουλάχιστον για τη σεζόν 2021/22 στη Λεωφόρο Μεσογείων θα έχουν και αυξημένα λειτουργικά έξοδα λόγω των περισσότερων αγώνων που θα μεταδίδονται κάτι που σημαίνει υψηλότερο μπάτζετ από πλευράς της ΕΡΤ για τα κόστη παραγωγής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα