Ο Μπιλ Πάπας είδε για πρώτη φορά αγώνα της Ξάνθης

Newsroom
Ο Μπιλ Πάπας είδε για πρώτη φορά αγώνα της Ξάνθης

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Β' και ήταν το πρώτο της παιχνίδι που παρακολούθησε περίπου ένα χρόνο μετά την εξαγορά των μετοχών της.

Με σκορ 3-1 επικράτησε σήμερα (18/9) η Ξάνθη του Ολυμπιακού Β' σε φιλικό παιχνίδι. Η «είδηση» όμως από το ματς δεν προήλθε από τα εντός του γηπέδου τεκταινόμενα, αλλά από την παρουσία του Μπιλ Πάπας στις εξέδρες. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας αγόρασε τον περασμένο Σεπτέμβριο τις μετοχές της όμως ύστερα από περίπου ένα ημερολογιακό έτος παρακολούθησε για πρώτη φορά αναμέτρησή της, έστω και ανεπίσημη.

Μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της αναρτήθηκε και μία δήλωσή του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ στο Xanthi Arena, για να παρακολουθήσω τον ΑΟΞ και να βρεθώ κοντά με τους φιλάθλους και όλη την ομάδα που καθημερινά δουλεύει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μετά από μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά με τους περιορισμούς της πανδημίας, το σημαντικότερο σήμερα είναι η επιστροφή των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Ο ΑΟΞ έχει τις κατάλληλες υποδομές και όλες τις προδιαγραφές για μια πραγματικά δυνατή χρονιά. Με όρεξη, συνεργασία και συνέπεια όλοι οι στόχοι μας θα γίνουν εφικτοί», τόνισε.

@Photo credits: Official Xanthi FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα