Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στη Ρόδο και την παραπέμπει στον εισαγγελέα

Newsroom
Η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στη Ρόδο και την παραπέμπει στον εισαγγελέα

bet365

Εκτός από τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2, η Ρόδος παραπέμπεται από την ΕΕΑ και στον εισαγγελέα για ψευδή στοιχεία.

Εκτός πρωταθλήματος Super League 2 με απόφαση της ΕΕΑ μένει η Ρόδος, καθώς όπως έγινε γνωστό δεν της χορηγείται πιστοποιητικό συμμετοχής.

Την ίδια στιγμή η ομάδα της Ρόδου παραπέμπεται από την ΕΕΑ και στον εισαγγελέα για ψευδή στοιχεία.

Όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της, η ΕΕΑ διαβίβασε αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που θα διερευνήσει την υπόθεση.

Η απόφαση όπως ανακοινώθηκε από την ΕΕΑ μέσω της ΓΓΑ:

«Β. ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ

Γ. Η Επιτροπή διαβιβάζει αντίγραφα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα αδικήματα της Ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, Υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης. Επίσης, για τη διερεύνηση της παράτυπης βεβαίωσης του γνήσιου υπογραφής από αρμόδιους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, οι οποίοι φέρονται να βεβαιώνουν το γνήσιο της υπογραφής προσώπου του οποίου η υπογραφή τέθηκε από άλλο πρόσωπο.

Δ. Επισημαίνεται ότι για τις ΠΑΕ της SUPER LEAGUE 2, για την απόκτηση μετοχών, είτε κατά τη σύσταση, είτε κατά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ακολουθήσει διαδικασία αδειοδότησης για τους αποκτώντες (άρθρα 69 και 69Α, όπως ισχύουν) και συνακόλουθα έρευνα πέραν των προβλεπόμενων στα παραπάνω άρθρα, της δήλωσης του Πόθεν Έσχες».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα