Απόλλων Λάρισας: Ενίσχυση με Καπουράνη οι Θεσσαλοί

Newsroom
Απόλλων Λάρισας: Ενίσχυση με Καπουράνη οι Θεσσαλοί

bet365

Τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, Βασίλη Καπουράνη απέκτησε ο Απόλλωνας Λάρισας, με τους Θεσσαλούς να συνεχίζουν την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του νεαρού Έλληνα ομογενή Βασίλη Καπουράνη.

Ο Βασίλης - αν και ανήκε στην Δυναμό Δρέσδης όπου αγωνίστηκε από τα μικρά της τμήματα - πέρυσι βρέθηκε στην Ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο, από όπου έρχεται στην Λάρισα και στον Απόλλωνα.

Ο Βασίλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11/06/2001 όμως έναν χρόνο μετά με την οικογένεια του βρέθηκε στην Γερμανία και στην Δρέσδη.

Είναι ένας εξαιρετικά κοντρολαρισμένος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου αλλά και της επίθεσης.

Ο Καπουράνης υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας έως και τον Ιούνιο του 2023.

Στην "κυανόλευκη" οικογένεια κέρδισε από την πρώτη στιγμή που ήρθε τις εντυπώσεις και για τον εξαίρετο χαρακτήρα του, αλλά και για τα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα.

Βασίλη καλωσόρισες στον Απόλλωνα και ευχόμαστε να μας δικαιώσεις όλους για την επιλογή μας στο πρόσωπο σου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα