Πήρε Γκόλια και Λαρέα η Αναγέννηση Καρδίτσας

Πήρε Γκόλια και Λαρέα η Αναγέννηση Καρδίτσας

 Πήρε Γκόλια και Λαρέα η Αναγέννηση Καρδίτσας

bet365

Ο 28χρονος αμυντικός επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλίας, που απέκτησαν και τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό

Σε ακόμη δύο προσθήκες προχώρησε η Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς απέκτησε τους Νίκο Γκόλια και Χουάν Λαρέα. Ο πρώτος μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Αρη, ΑΕΛ, ενώ και στο παρελθόν ήταν στην ομάδα, ενώ ο δεύτερος ήταν πέρσι στην Παναχαϊκή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Νίκου Γκόλια.

Ο Νίκος γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1993 στην Καρδίτσα και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.


Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟΚ, για να έρθει στην Αναγέννηση το 2012. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, πριν επιστρέψει στην Αναγέννηση. Το 2016 έκανε το μεγάλο άλμα για τη Superleague με τη φανέλα της ΑΕΛ, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Συνολικά μετρά πάνω από 80 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Νίκο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Juan Larrea. Ο Juan γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1993 στο Λανούς της Αργεντινής και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων της Φέρρο Καρρίλ Οέστε, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Το 2016 μεταγράφηκε στην Κομιουνικασιόνες, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Κανουέλας, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και αγωνισθεί στην Κίλμες. Για πρώτη φορά έπαιξε εκτός Αργεντινής το 2019 , όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των «κοκκινόμαυρων».

Juan καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα