Ολυμπιακός Βόλου: Τροχαίο για τον διευθυντή της ΠΑΕ Σπύρο Παπακωνσταντίνου, σοβαρή η κατάστασή του

Ολυμπιακός Βόλου: Τροχαίο για τον διευθυντή της ΠΑΕ Σπύρο Παπακωνσταντίνου, σοβαρή η κατάστασή του

bet365

Τροχαίο με τη μηχανή του είχε ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σπύρος Παπακωνσταντίνου, και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Θεσσαλίας.

Στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σπύρος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε τροχαίο με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/8).

Η κατάστασή του μάλιστα χαρακτηρίζεται σοβαρά και τις τελευταίες ώρες πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου σπεύδουν να ευχηθούν να κυλήσουν όλα καλά για τον άτυχο παράγοντα των «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου στο πλευρό του Σπύρου Παπακωνσταντίνου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και όλη η «ερυθρόλευκη» οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Σπύρου Παπακωνσταντίνου, διευθυντή της ΠΑΕ, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας είχε ατύχημα με τη μηχανή του και νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Ο Σπύρος τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στον Βόλο έχει γίνει Βολιώτης και προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στον Ολυμπιακό Βόλου. Σπύρο κράτα γερά, είσαι παλικάρι… Σου ευχόμαστε να γίνεις γρήγορα καλά και να επιστρέψεις πιο δυνατός κοντά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα