«Πρώτη» στην Ξάνθη ενόψει της νέας σεζόν (pics)

Gazzetta team
«Πρώτη» στην Ξάνθη ενόψει της νέας σεζόν (pics)

bet365

Την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν στα Πηγάδια είχε τη Δευτέρα (19/7) η Ξάνθη με τον Ζάιμε Μονρόι να πραγματοποιεί την πρώτη προπόνηση.

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκίνησε τη Δευτέρα (19/7) η Ξάνθη με τον τεχνικό Ζάιμε Μονρόι να πραγματοποιεί την πρώτη προπόνηση στα Πηγάδια. Ο Μονρόι και οι συνεργάτες του έδωσαν τις πρώτες τους οδηγίες και ακολούθησε πρόγραμμα τόσο στο γυμναστήριο όσο και στα γήπεδα.

Οι ποδοσφαιριστές των Ακριτών έχουν ξεκινήσει να υποβάλλονται στις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις με τα νέα πρόσωπα να είναι αρκετά. Ομιλία στους ποδοσφαιριστές έκανε και ο τεχνικός διευθυντής Άκης Στολτίδης.

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής η Ξάνθη έχει ανακοινώσει τους Μπάτζιο, Κρητικό, Γιακουμή, Μιχαήλ, Τσέλιο, Ουνγιαλίδη, Μόνχε, Άνταμ, Σκαρσέλα, Τζανακάκη, Διαμαντόπουλο και Δόρη και αναμένεται να ολοκληρώσει και την προσθήκη των Πλατέλλα, Φαζό και Ηλιόπουλου. Οι Ακρίτες θέλουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Πράβετς της Βουλγαρίας να έχουν διαμορφώσει το ρόστερ στον μέγιστο βαθμό.

Σε αυτό δεν βρίσκονται πλέον οι Μπέντο, Έλιοτ, Παντελιάδης, Κέβιν, Τζούρμαν, Πέτροβιτς, Βέρκερ, Ντίνας, Σιατραβάνης, Βόλτερς, Μπριλάντε, Έμπερτ, Παπάζογλου Θ., Βασίλεφ, Καπνίδης, Μικελτάντζε, Σταθάκης, Στεπάνοβιτς, Φάκης, Βαλμάς και Βέλιτς.

Η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης

Η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης

Η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης

Η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης

Η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE 2 NEWS FEED