Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον Στολτίδη ως τεχνικό διευθυντή

Ξάνθη: Ανακοίνωσε τον Στολτίδη ως τεχνικό διευθυντή

bet365

Η Ξάνθη επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Ανακοινώθηκε από την Ξάνθη η πρόσληψη του Ιεροκλή Στολτίδη ως νέου τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ. Σε αυτή η θρακιώτη ομάδα ανέφερε τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΑΟΞ καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Ιεροκλή Στολτίδη, που αναλαμβάνει θέση νέου Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας».

Ο «Ιέρο» αποσύρθηκε από τη δράση το 2011, σχεδόν έναν χρόνο αποτέλεσε τεχνικό διευθυντή του Αγροτικού Αστέρα (αποχώρησε τον Μάρτιο του 2017) και έκτοτε δεν είχε ασχοληθεί ξανά με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο Κοζανίτης βρέθηκε την Πέμπτη (24/6) στην Ξάνθη και έπιασε δουλειά. Ως ποδοσφαιριστής άρχισε να παίζει μπάλα στην ομάδα του χωριού του (Μαυροδένδρι Κοζάνης) και από εκεί μεταπήδησε στους Πόντιους Κοζάνης. Το 1992 υπέγραψε στον Ηρακλή και το 2003 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τον οποίο σε επτά χρόνια πήρε πέντε πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα. Για ένα χρόνο έπαιξε στην Κέρκυρα (2010-2011) και ακολούθως σταμάτησε από τη δράση.

Στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε 417 παιχνίδια και σημείωσε 55 γκολ. Εκπροσώπησε μόλις έξι φορές την Εθνική Ελλάδας, όλες σε φιλικά παιχνίδια.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα