Δόξα Δράμας: Αφαίρεση 3 βαθμών μέχρι να εξοφληθεί ο Κρητικός

Δόξα Δράμας: Αφαίρεση 3 βαθμών μέχρι να εξοφληθεί ο Κρητικός

bet365

Δικαίωση για τον Αναστάσιο Κρητικό, με το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ να ενεργοποιεί την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών στην Δόξα Δράμας μέχρι να εξοφληθεί ο ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποίησε σε βάρος της Δόξας Δράμας την επιβληθείσα με την 90/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστασίου Κρητικού κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 74/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ενεργοποίησε σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου την επιβληθείσα με την 69/2021 απόφαση παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλέξανδρου Μπακουλάτι κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 44/2021 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα