Φενέρμπαχτσε: Δεν σταματά να σκοράρει, άφησε πίσω της τη θρυλική Γαλατά του Τερίμ κι έσπασε ιστορικό ρεκόρ

fenerrrr

bet365

Η, ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε έφτασε τα 128 γκολ τη φετινή σεζόν και έγινε η πρώτη τουρκική ομάδα στην ιστορία που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Europa Conference League, η Φενέρμπαχτσε δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην Αδάνα Ντεμίρσπορ και... ξεμπέρδεψε με τεσσάρα. Αυτή η νέα επιβλητική νίκη της ομάδας του Ισμαΐλ Καρτάλ μάλιστα, συνοδεύτηκε από ένα ιστορικό ρεκόρ.

Η Φενέρ, που ως γνωστόν πετάει φωτιές στην επίθεση, έφτασε τα 128 γκολ τη φετινή σεζόν που ακόμα... έχει δρόμο. Ακόμα κι έτσι πάντως, έγινε η πρώτη τουρκική ομάδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, τόσα γκολ δηλαδή σε μια σεζόν και μάλιστα σε μόλις 45 παιχνίδια.

Η Φενέρμπαχτσε πάτησε στη σχετική κορυφή αφήνοντας πίσω της τη μεγάλη της αντίπαλο Γαλατάσαραϊ που στη θρυλική της σεζόν (1999 - 2000), όταν κατέκτησε πρωτάθλημα και UEFA Cup, με τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, στον πάγκο της, είχε σκοράρει 126 τέρματα.

Η ομάδα του Ισμαϊλ Καρτάλ έφτασε και πέρυσι κοντά στο ρεκόρ, ωστόσο σταμάτησε επίσης στα 126 γκολ και χρειάστηκε να κάνει υπομονή... μέχρι φέτος για να το σπάσει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα