Φενέρμπαχτσε - Ντέμιρσπορ 4-2: «Τεσσάρα» και έκτη διαδοχική νίκη πριν τον Ολυμπιακό

dzeko_fener

bet365

Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Conference League η Φενέρμπαχτσε υπέταξε την Αδάνα Ντέμιρσπορ με 4-2.

Από τη στιγμή που η Φενέρμπαχτσε θα αγωνιστεί στο Super Cup με την U19 η αναμέτρηση με την Αδάνα Ντέμιρσπορ στην Κωνσταντινούπολη για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν η τελευταία πριν τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «8» του Conference League. H ομάδα του Καρτάλ επικράτησε με 4-2, έφτασε τις έξι διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και τρέχει αήττητο σερί 20 αγωνιστικών με 16 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στη δεύτερη θέση το κλαμπ της Πόλης, στο -2 από την πρωτοπόρο και πρωταθλήτρια Γαλατάσαραϊ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μουλντούρ πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Ντζικού άνοιξε το σκορ με το κεφάλι. Στο 25' οι φιλοξενούμενοι ισοφαρισαν έπειτα από μεγάλο λάθος του δεύτερου τερματοφύλακα της Φενέρ (στον πάγκο ο Λιβάκοβιτς). Ο Εγκιρμπαγιάτ έκανε κακή πάσα, ο Μπαλοτέλι έκλεψε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-1.

Το σύνολο Καρτάλ ανέκτησε προβάδισμα με γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος. Ο Καχβετσί έβγαλε εξαιρετική μπαλιά, ο Τζέκο έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ντρίμπλαρε έναν αντίπλαο και σκόραρε με εξαιρετικό πλασέ. Στο 70' ο Τάντιτς έκλεψε την μπάλα σε διαγώνια θέση αρκετά στο κέντρο, είδε τον τερματοφύλακα εκτός θέσης και τον «κρέμασε». Ο Μπαράσι μείωσε προσωρινά στο 80' και στο 85' ο Ντουρσούν διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες θα υποδεχτούν τη Φενέρ στο Φάληρο στις 11 Απριλίου (19:45) και η ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 Απριλίου.

Η σύνθεση της Φενέρ: Εγκιρμπαγιάτ - Μουλντούρ, Ντζικού, Ούστεργολντ, Καντίογλου - Κρούνιτς, Ζούιτς - Καχβετσί (80' Ντουρσούν), Σιμάνσκι, Τάντις - Τζέκο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα