Φενέρμπαχτσε: Σε αναζήτηση νέας λίγκας για να συμμετάσχει, τα πέντε πρωταθλήματα που έχει στα υπόψιν της

Φενέρμπαχτσε: Σε αναζήτηση νέας λίγκας για να συμμετάσχει, τα πέντε πρωταθλήματα που έχει στα υπόψιν της

Newsroom
fener_trabzon

bet365

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε εξετάζει τις επιλογές σχετικά με το πρωτάθλημα που θα μπορούσε να αγωνιστεί, αν αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτέμ Σενέρ αποκάλυψε πως η Φενέρμπαχτσε, που απείλησε ότι θα αποχωρήσει από το τουρκικό πρωτάθλημα, για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ μετά την λήξη του αγώνα, έχει ξεχωρίσει πέντε πρωταθλήματα που θα μπορούσε να συμμετέχει ενώ έχει αποκλείσει κι ένα έκτο.

Παρ' ότι ακόμα δεν είναι ειλημμένη μία απόφαση για κάτι τέτοιο και μόνο εύκολη δεν είναι, αφού θα προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα, ίσως ακόμα και στην εθνική της Τουρκίας,φαίνεται πως οι ιθύνοντες των «κίτρινων καναρινιών» έχουν ξεκινήσει να κάνουν μία προεργασία σχετικά με την επόμενη μέρα, αν ληφθεί τελικά η απόφαση αυτή.

Έχουν ξεχωρίσει, λοιπόν, πέντε λίγκες που θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν, οι οποίες σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ρεπορτάζ του ο Ερτέμ Σενέρ είναι το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Μάλιστα, υπάρχει και μία που έχει ήδη αποκλειστεί ως σενάριο κι αυτή είναι η Premier League.

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά σε διοικητικό επίπεδο, ο προπονητής της ομάδας, Ισμαΐλ Καρτάλ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τους παίκτες συγκεντρωμένους. Σύμφωνα με την «Milliyet», ο Τούρκος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και το Conference League και να μην σκέφτονται τίποτε άλλο.

«Πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα έγιναν στην Τραπεζούντα. Η συνέλευση που θα βάλει χώρα στις 2 Απριλίου για να ληφθεί η απόφαση για το μέλλον της ομάδας είναι διοικητικό θέμα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Δεν έχουμε αφήσει το γήπεδο από την πρώτη μέρα κι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Θέλω να συγκεντρωθείτε στο πλάνο μας και να κάνετε το καλύτερο που μπορείτε στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται. Ας απαντήσουμε σε όλα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και τα επιτυχημένα αποτελέσματα που παίρνουμε».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα