Τράμπζονσπορ: Πέρασε στην... αντεπίθεση, απείλησε μέχρι και τον διαιτητή

trabzon

bet365

Τη δική τους απάντηση στη Φενέρμπαχτσε και το τουρκικό ποδόσφαιρο έδωσε μέσω social media η Τράμπζονσπορ μετά τα επεισόδια στο γήπεδό της, χωρίς να αφήνει μάλιστα εκτός κουβέντας ούτε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Και τα... βιολά καλά κρατούν στο τουρκικό ποδόσφαιρο, στον απόηχο των σοκαριστικών επεισοδίων στο φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε.

Οπαδοί συλλαμβάνονται, η Φενέρ απειλεί να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και τώρα η ομάδα της Τραπεζούντας πέρασε στην... αντεπίθεση. Με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομά της.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας παρακολουθεί την όλη διαδικασία πολύ προσεκτικά. Ο σύλλογός μας θα ενημερώσει το κοινό για τη θέση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όταν εκείνη κάνει γνωστές τις πειθαρχικές της διώξεις. Θα θέλαμε επίσης να κάνουμε γνωστό το εξής: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άνθρωπο και κανένα σωματείο να σπιλώσει την πόλη της Τραπεζούντας, την Τράμπζονσπορ και τους έντιμους οπαδούς της, μετά τα διαδραματιζόμενα χθες βράδυ. Θεωρούμε πως είναι χρήσιμο να σας θυμίσουμε ότι εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε ποτέ να συμβεί αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα social media, δεν δίστασε να επιτεθεί και στον διαιτητή του ντέρμπι, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, δημοσιεύοντας βίντεο με εις βάρος της αποφάσεις και... απειλώντας τον με δηκτικές ατάκες. «Μη νομίζεις πως σε ξεχάσαμε. Δεν αφήνουμε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν», έγραψε χαρακτηριστικά!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είναι ο διαιτητής που πριν λίγο καιρό είχε γρονθοκοπήσει στο γήπεδο ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα