Τουρκία: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού που έριξε μπουνιά στον διαιτητή

Τουρκία: Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού που έριξε μπουνιά στον διαιτητή

Newsroom
ελλαδα

bet365

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού Φαρούκ Κότσα που έριξε μπουνιά στον διαιτητή της αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στη Ρίζεσπορ.

Άμεσες εξελίξεις στην Τουρκία μετά τη βίαιη επίθεση εναντίον διαιτητή.

Τρία άτομα, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της Ανκαραγκουτσού, Φαρούκ Κότσα, που έριξε μπουνιά στον ρέφερι, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, συνελήφθησαν σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ενώ τρία ακόμη άτομα βρίσκονται υπό κράτηση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μεσούτ Γιλμάζ ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα, σημειώνοντας: «Η απαραίτητη δικαστική έρευνα έχει ξεκινήσει κατά των υπευθύνων για την επίθεση στον διαιτητή του αγώνα στο τέλος του αγώνα Ανκαραγκουτσού-Ρίζεσπορ».

Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της γειτονικής χώρας αναβλήθηκε επ' αόριστον, μετά την επίθεση του προέδρου της Ανκαραγκουτσού στον διαιτητή της αναμέτρησης της ομάδας του, κόντρα την Ρίζεσπορ.

Από πλευράς του ο Ταγίπ Ερντογάν τοποθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, στηρίζοντας τον ρέφερι κι αναφέροντας: «Καταδικάζω την επίθεση στον διαιτητή Μελέρ μετά τον αγώνα Ανκαραγκουτσού-Ρίζεσπορ που έγινε σήμερα το απόγευμα και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Αθλητισμός σημαίνει ειρήνη και αδελφοσύνη. Ο αθλητισμός είναι ασυμβίβαστος με τη βία. Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τη βία στον τουρκικό αθλητισμό».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα