Κολοβέτσιος: Μοίρασε χειμερινά ρούχα σε άπορους μαθητές (vid)

Κολοβέτσιος: Μοίρασε χειμερινά ρούχα σε άπορους μαθητές (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Κολοβετσιος

bet365

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Καϊσέρισπορ Δημήτρης Κολοβέτσιος επισκέφθηκε σχολείο στην Καισάρεια και προσέφερε ρούχα σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος προχώρησε σε μια τρομερή φιλανθρωπική κίνηση. Ο πολύπειρος Έλληνας κεντρικός αμυντικός και εκ των αρχηγών της Καϊσέρισπορ, σε συνεργασία με το κλαμπ του, επισκέφθηκε σχολείο της Καισάρειας, που βρίσκεται σε «υποβαθμισμένη» περιοχή της πόλης, με σκοπό βοηθήσει άπορα παιδάκια.

Ο 32χρονος Λαρισαίος ποδοσφαιριστής που στο παρελθόν έχει φορέσει το περιβραχιόνιο τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού προσέφερε σε μαθητές που έχουν ανάγκη τσάντες με μπουφάν, παπούτσια και φόρμα, που θα χρειαστούν κατά τον βαρύ χειμώνα που έρχεται στην Καισάρεια.

Στην διαδικασία παράδοσης των ειδών ρουχισμού βρέθηκαν εκπρόσωποι του υπουργείου Παιδείας της Τουρκίας, το οποίο και εξέδωσε ανακοίνωση για την αξιέπαινη προσφορά του Έλληνα στόπερ.

Ο Κολοβέτσιος έχει μπει στην τέταρτη σεζόν του στην Καϊσέρισπορ και είναι αρχηγός της ομάδας. Με την τουρκική ομάδα έχει κάνει 98 εμφανίσεις, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη στην καριέρα του.

@Photo credits: Instagram: dkolovetsios
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα