Ο Κολοβέτσιος «πρωταγωνίστησε» σε διάλογο των Παναγιωτόπουλου-Ακάρ (vid)

Ο Κολοβέτσιος «πρωταγωνίστησε» σε διάλογο των Παναγιωτόπουλου-Ακάρ (vid)

Newsroom
..

bet365

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Εθνικής Αμύνης, είχε... μέσω του Δημήτρη Κολοβέτσιου της Καϊσερισπόρ συνομιλία με τον Χουλουσί Ακάρ, ομόλογό του από την Τουρκία.

«Πρωταγωνιστής» σε διάλογο των Υπουργών Αμυνας της Ελλάδος και της Τουρκίας ήταν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Hurriyet αλλά και σχετικών βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα.
..

Ο Χουλουσί Ακάρ, Υπουργός Αμυνας της γειτονικής χώρας, βρίσκεται στο Καϊσέρι, περιφέρεια όπου εκλέγεται, και επισκέφθηκε τα γραφεία της Καϊσερίσπορ που αγωνίζεται ο Ελληνας στόπερ.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρόεδρός της Αλί Τσαμλί, μέλη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου αλλά και ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα εκείνη τη στιγμή επικοινώνησε, μάλλον μέσω βιντεοκλήσης, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, Υπουργό Εθνικής Αμύνης της πατρίδας μας και του είπε: «Νίκο, κοίτα ποιον έχω δίπλα μου» και του μετά του έδειξε τον Κολοβέτσιο, στον οποίο μάλιστα έδωσε το τηλέφωνο ώστε να μιλήσει μαζί του (σ.σ. ο Ελληνας Υπουργός ακούγεται να λέει στον Κολοβέτσιο «γεια χαρά παλίκαρε!»).

Μάλιστα η «Hurriyet» ανέφερε πως οι δύο Υπουργοί είχαν σύντομη κουβέντα, όπου ο Ακάρ μεταξύ άλλων του είπε «καλησπέρα» στα ελληνικά και μετέφερε στον Παναγιωτόπουλο τους χαιρετισμούς όλων του club, ενώ τον ρώτησε αν ξέρει την Καϊσερισπόρ. Ο Ελληνας ΥΕΘΑ από την πλευρά του απάντησε ότι γνωρίζει τη φετινή πρωταθλήτρια της χώρας, Τραμπζονσπόρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα