Χασάν για Ατσού: «Ένας υπέροχος άνθρωπος με καρδιά από χρυσάφι»

Newsroom
Χασάν για Ατσού: «Ένας υπέροχος άνθρωπος με καρδιά από χρυσάφι»

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν είπε το δικό του αντίο στον πρώην συμπαίκτη του στην Ρίο Άβε, Κριστιάν Άτσου, που βρέθηκε σήμερα νεκρός στα συντρίμμια του σεισμού λέγοντας πως επρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο.

Ο 29χρονος Αιγύπτιος επιθετικός, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αλάνιασπορ από τον Ολυμπιακό, έκανε μία ανάρτηση λίγο αφότου ανακοινώθηκε ο θάνατος του 31χρονου πρώην συμπαίκτη του, Κριστιάν Ατσού.

Ο Αχμέντ Χασάν χαρακτήρισε τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή έναν υπέροχο άνθρωπο, που είχε καλή καρδιά και ήταν πάντα εκεί για την οικογένεια και τους φίλους του.

«Ένας υπέροχος άνθρωπος, ''καρδιά από χρυσάφι'', πάντα χαμογελαστός και πάντα εκεί για την οικογένεια και τους φίλους του. Rip αδερφέ μου, δεν θα ξεχαστείς ποτέ. Ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση, όλα μπορούν να αλλάξουν, σεισμός που καταστρέφει πόλεις, που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους. Αυτή είναι η ζωή! Τρομακτική, ευμετάβλητη και τίποτα δεν είναι μόνιμο».

Οι Χασάν και Ατσού είχαν αγωνιστεί ως συμπαίκτες στην Ρίο Άβε για ένα χρόνο την σεζόν 2011-2012, ο πρώτος ανήκε τότε στην Κ19 της πορτογαλικής ομάδας και ο δεύτερος είχε πάει εκεί ως δανεικός από την Πόρτο.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα