Πέλκας: Κινείται για την απόκτηση του η Χαλ του Ατζούν

Πέλκας: Κινείται για την απόκτηση του η Χαλ του Ατζούν

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία η Χαλ του «Mr. Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί, κινείται για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού Δημήτρη Πέλκα.

Ο Δημήτρης Πέλκας έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε μέχρι το 2023, όμως αναμένεται να μην το ολοκληρώσει και να αποχωρήσει στο θερινό μεταγραφικό παζάρι. Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον διεθνή μεσοεπιθετικό με τη Μπολόνια και τη Λειψία, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία «παίζει» δυνατά το ενδεχόμενο πρότασης από τη Χαλ τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε πως οι «τίγρεις» είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο ιδιοκτήτης Χαλ, Ατζούν Ιλιτζαλί ξέρει καλά τον Πέλκα. Πριν από μερικές μέρες ο «Mr. Survivor» ήταν καλεσμένος στα γενέθλια της αρραβωνιαστικιάς του διεθνή μεσοεπιθετικού, Κυβέλη Μάρδα, έκαναν μαζί διακοπές πριν λίγες μέρες στο Μαϊάμι, ενώ σε πρόσφατο επεισόδιο του δημοφιλούς reality επιβίωσης ο Τούρκος επιχειρηματίας τον χαρακτήρισε ως πολύ καλό του φίλο.

O Πέλκας ολοκλήρωσε τη σεζόν με 33 συμμετοχές στη «Φενέρ» και σκόραρε πέντε φορές σε 1.266 αγωνιστικά λεπτά. H Χαλ τερμάτισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη 19η θέση της Championship.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα