Ο Σιώπης στο Δημοτικό Σχολείο Τυχερού Εβρου

Ο Σιώπης στο Δημοτικό Σχολείο Τυχερού Εβρου

Newsroom
Ο Σιώπης στο Δημοτικό Σχολείο Τυχερού Εβρου

bet365

Ο 28χρονος διεθνής χαφ βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και επισκέφθηκε τους μικρούς μαθητές της περιοχής, όπου μίλησε μαζί τους για πολύ ώρα.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Τυχερό Εβρου, βρίσκεται ο Μανώλης Σιώπης και άρπαξε την ευκαιρία να επισκεφτεί το τοπικό Δημοτικό Σχολείο.

Ο διεθνής χαφ μίλησε με τα παιδιά και μάλιστα τους έδωσε από μία φανέλα της Τραμπζονσπόρ, με την οποία κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Ο 28χρονος μέσος έδειξε εκ νέου πως το ποδόσφαιρο μπορεί να αποτελέσει «όχημα» για μία καλύτερη κοινωνία και έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook.
«Πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στο δημοτικό σχολείο Τυχερού από εκεί που πρωτοξεκίνησα τα μαθητικά μου χρόνια. Πήρα πολύ αγάπη από όλα τα παιδιά, χάρηκα με την χαρά τους και τους ευχαριστώ για την τιμή και την πρόσκληση να παρευρεθώ και να συνομιλήσω μαζί τους... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο δημοτικό σχολείο Τυχερού, στον Διευθυντή και τους Δασκάλους για αυτή την μοναδική εμπειρία που έζησα. Καλό καλοκαίρι σε όλους».

...

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα