Πέλκας: Γκολάρα κόντρα στην Κόνιασπορ του Χασάν (vid)

Πέλκας: Γκολάρα κόντρα στην Κόνιασπορ του Χασάν (vid)

Newsroom
Πέλκας: Γκολάρα κόντρα στην Κόνιασπορ του Χασάν (vid)

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας με φανταστικό σουτ στο 88΄έκανε την ανατροπή και χάρισε τη νίκη στην Φενερμπαχτσέ κόντρα στη δεύτερη Κόνιασπορ του δανεικού φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν.

Ο Δημήτρης Πέλκας για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική της Super League Τουρκίας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στις πρώτες κλήσεις του Γκουστάβο Πογιέτ, πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Φενερμπαχτσέ με τη δεύτερη Κόνιασπορ και στο 88' με φανταστικό σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ έφτασε τα πέντε γκολ σε 30 παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα του δανεικού φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν (μπήκε αλλαγή στο 74') δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της πρωτοπόρου Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα - Σιώπη, με τη διαφορά των 15 βαθμών (70 έναντι 55) να παραμένει, ενώ η «Φενέρ» την πλησίασε στους δύο βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα