Αχμέντ Χασάν: Σκόραρε, έφτασε τα 100 γκολ και έδωσε τη νίκη στην Κόνιασπορ

Δημήτρης Σαμόλης
Αχμέντ Χασάν: Σκόραρε, έφτασε τα 100 γκολ και έδωσε τη νίκη στην Κόνιασπορ

bet365

Η Κόνιασπορ νίκησε 0-1 την Αλτάι για την 23η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig με εκτέλεση πέναλτι του Αχμέντ Χασάν, ο οποίος έφτασε τα τέσσερα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στράικερ της Κόνιασπορ, Αχμέντ Χασάν, σκόραρε με πέναλτι στο 68' εναντίον της Αλτάι και χάρισε τη νίκη (0-1) στην ομάδα του, στο παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Αμέσως μετά το τέρμα του, μάλιστα, σήκωσε στον αέρα μια φανέλα με το όνομα του αδικοχαμένου συμπαίκτη του Αχμέτ Τσαλίκ.

Ο Αιγύπτιος φορ έφτασε τα τέσσερα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, τα 100 στην καριέρα του και οδηγεί την ομάδα του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος (με αγώνα περισσότερο βρίσκεται στο -6 από την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα - Σιώπη).

Άξιο αναφοράς ότι ο 28χρονος φορ είχε χαρίσει τρίποντο στην Κόνιασπορ και στον αγώνα εναντίον της Μπεσίκτας. Συνολικά σε 17 παιχνίδια με το τουρκικό κλαμπ έχει πετύχει πέντε γκολ, ενώ έχει μοιράσει δύο ασίστ. Το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2023.

Photo credits: Getty Images

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα