Γκαζιαντέπ: Μένει ο Μιραλάς (vid)

Γκαζιαντέπ: Μένει ο Μιραλάς (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Γκαζιαντέπ: Μένει ο Μιραλάς (vid)

bet365

Ο πρώην μεσοεπιετικός του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, αναμένεται να μείνει στην Γκαζιαντέπ, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούνιο.

Στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν και με την οποία έλυσε το συμβόλαιό του στα τέλη Ιουνίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την τρέχουσα ο Κέβιν Μιραλάς.

O 33χρονος Βέλγος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού (2010-12 και 2018) συμφώνησε με την Γκαζιαντέπ και θα παραμείνει κάτοικος Τουρκίας. Ο Κέβιν Μιραλάς την περσινή σεζόν (2020/21) σκόραρε 7 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 31 συμμετοχές. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Σταντάρ και μετακόμισε στ' αντίστοιχα της Λιλ. Το 2008 τον αγόρασε η Σεντ-Ετιέν αντί 3,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αρχικά παραχωρήθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό και ύστερα οι Ερυθρόλευκοι τον αγόρασαν.

Το 2012 πωλήθηκε στην Έβερτον, στην οποία έμεινε μέχρι το 2019, ενώ μεσολάβησαν οι δανεισμοί σε Ολυμπιακό (δεύτερη θητεία) και Φιορεντίνα. Το 2019 επέστρεψε στο Βέλγιο για την Αντβέρπ και από τον Οκτώβριο του 2020 εγκαταστάθηκε στη γειτονική χώρα.

Προπονητής στην Γκαζιαντέπ είναι ο επίσης πρώην Ερυθρόλευκος, Ερόλ Μπουλούτ. Ο Μιραλάς θα βρει ως συμπαίκτες τον Έλληνα δεξιό μπακ, Στέλιο Κίτσιου, τον Ρουμάνο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ, Αλίν Τόσκα, αλλά και τον Βραζιλιάνο πρώην επιθετικό του ΟΦΗ, Ζοάο Φιγκεϊρέδο.

Έχει ένα βαθμό μετά από τρεις πρώτες αγωνιστικές, αυτόν της ισοπαλίας (0-0) με την Μπεσίκτας. Γνώρισε τις εκτός έδρας ήττες από τη Μαλάτιασπορ και την Φατίχ Καραγκιουμρούκ.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα