Μπεσίκτας; Φουλάρει για Γοδίν

Μπεσίκτας; Φουλάρει για Γοδίν

Βασίλης Τεμπέλης
Μπεσίκτας; Φουλάρει για Γοδίν

bet365

H Μπεσίκτας επιμένει για τον 35χρονο Ουρουγουανό κεντρικό αμυντικό, Ντιέγκο Γοδίν, με βελτιωμένη πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Ο Ντιέγκο Γκοδίν θ' αποχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, από την Κάλιαρι καθώς η ομάδα της Σαρδηνίας θέλει ν' απαλλαγεί από το υψηλό του συμβόλαιο. Η Μπεσίκτας είδε την πρώτη πρότασή της - ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ - ν' απορρίπτεται από τον 35χρονο Ουρουγουανό, αλλά επιμένει!

Σύμφωνα με τον τουρκικό και ιταλικό Τύπο η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη επιμένει και καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπεσίκτας, άλλωστε, ως πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει εγγυημένη παρουσία στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Την περασμένη σεζόν είχε 28 συμμετοχές στη Serie A, ενώ σκόραρε και ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα