Άρης: Το «αντίο» στον Μιχαλήτσο με πλήθος κόσμου, μεγάλη συγκίνηση και τη σημαία της ομάδας (vid)

Άρης: Το «αντίο» στον Μιχαλήτσο με πλήθος κόσμου, μεγάλη συγκίνηση και τη σημαία της ομάδας (vid)

Ο Μιχαλήτσος

bet365

Ο Άρης και το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνούν για την απώλεια του Γιάννη Μιχαλήτσου, του οποίου η κηδεία τελέστηκε την Παρασκευή παρουσία πλήθους κόσμου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Παρασκευή στην εκκλησία των Τριών Ιεραρχών στο τελευταίο «αντίο» στον βετεράνο ποδοσφαιριστή του Άρη και άλλοτε προπονητή, Γιάννη Μιχαλήτσο. Βετεράνοι της ομάδας του Άρη, όπως οι Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος και ακόμα και ο Άγγελος Χαριστέας αλλά και πρώην παράγοντες της ομάδας όπως οι Θανάσης Αθανασιάδης και Αντώνης Ζαμπέτας τίμησαν τη μνήμη του βετεράνου ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Φυσικά στην κηδεία του υπήρχε μία σημαία του Άρη αλλά και ένα κλίμα μεγάλης συγκίνησης. Επίσης αρκετός κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, θέλοντας να δείξει την εκτίμησή του για την προσφορά του Μιχαλήτσου. Ο Μιχαλήτσος νικήθηκε από το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και 1,5 χρόνο και το οποίο τον είχε καταβάλει και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα