ΕΠΟ: Ο Φρόιντφελντ επιλέχθηκε για αρχιδιαιτητής επειδή ήταν πρόταση της UEFA το 2020

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σουηδός

bet365

Η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, για τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντφελντ προκάλεσε αντιδράσεις. Με ποιο σκεπτικό έπεσε στο τραπέζι αυτή η επιλογή.

Οι χειρισμοί του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, να φέρει στο τραπέζι μόνο ένα όνομα για τη θέση του αρχιδιαιτητή αμφισβητήθηκαν τόσο στη διαδικασία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου όσο και στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Κυρίως διότι δεν προτάθηκαν τουλάχιστον άλλες δύο περιπτώσεις για τη θέση του αρχιδιαιτητή. Δεν τέθηκαν επί τάπητος τουλάχιστον άλλα δύο βιογραφικά υποψηφίων με την «υπογραφή» της UEFA, όπως ήθελαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με όσα έγιναν αντιληπτά ενός της αίθουσας συνεδρίασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Μπαλτάκος έφερε το όνομα του Πίτερ Φρόιντφελντ επειδή ήταν πρόταση της UEFA από το 2020 όταν τότε βέβαια είχε αναλάβει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ τη θέση του αρχιδιαιτητή. Με βάση αυτή τη λογική ήρθε ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Φρόιντφελντ και με δεδομένο ότι η UEFA δεν θα είχε πρόβλημα αφού η ίδια τον είχε προτείνει στο παρελθόν.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο ότι είχε ήδη γίνει προσέγγιση στην πλευρά του Φρόιντφελντ προτού ενημερωθεί σχετικά η UEFA και η διοίκηση της ΕΠΟ είχε εισπράξει θετικό κλίμα από τον Σουηδό πρώην ρέφερι. Για το όλο θέμα αντέδρασαν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός ενώ ακόμα και... εντός του Δ.Σ. της ΕΠΟ υπήρξαν άτομα που είχαν άλλη άποψη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα