Καραπαπάς: «Μπαλτακιστάν, κανονικό το γκολ του Ατρόμητου, δύο πέναλτι - δώρο στην Τρίπολη»

Ο Καραπαπάς

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με σειρά αναρτήσεών του στα social media αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις στους αγώνες των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, λίγη ώρα μετά το τέλος των αγώνων του Παναθηναϊκού αλλά και της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο αντιστοίχως καυτηρίασε τις αποφάσεις των διαιτητών. Σε σχέση με το ματς στην OPAP Arena σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «στη Νέα Φιλαδέλφεια για να φτάσει στην πρώτη νίκη αυτή τη χρονιά στο κατά τα άλλα 'απόρθητο' κάστρο της η Ένωσις, έπρεπε να ακυρωθεί κανονικό γκολ για τον Ατρόμητο που για να το κάνουν οφσάιντ ζωγράφιζαν... πέντε λεπτά. Επίσης δεν είδαν το χέρι του Ζίνι πριν το 2ο πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ».

Για το παιχνίδι στην Τρίπολη ανέφερε ανάμεσα στα άλλα: «Στην Τρίπολη έδωσαν δύο πέναλτι δώρο, το ένα μάλιστα μόλις δύο μέτρα έξω από την περιοχή! Σχετικά κοντά! Στο πρώτο γκολ φυσικά δεν υπήρχε φάουλ στην αρχή της φάσης...». Σε άλλη ανάρτησή του έγραψε μάλιστα τη φράση: «Welcome to Baltakistan». Δείτε πιο κάτω τις σχετικές αναρτήσεις.

Καραπαπάς 2

Καραπαπάς νέο

ΕΠΟ

ΑΕΚ

ΑΕΚ 2

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα