ΠΑΣ Γιάννινα: Με Τζίνο στις Σέρρες

Newsroom
tzino

bet365

Ο Τζίνο ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και υπολογίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό ματς με τον Πανσερραϊκό.

Στη διάθεση του Θανάση Στάικου για το αυριανό (28/9) ματς των Σερρών τέθηκε ο Τζίνο, καθώς ο Ουρουγουανός χαφ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον οπίσθιο μηριαίο και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Που σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ όπου ο «Αγιαξ της Ηπείρου» ηττήθηκε 3-1 υπολογίζει ξανά και στους Καραχάλιο, Τσαούση, Τζίμα που για διάφορους λόγους δεν έπαιξαν.

Αντίθετα νοκ άουτ παραμένει ο Ριένστρα, εκτός έμεινε ο «νέος» Εφορντ όπως και οι Κύρκος, Μπορταγκαράι, Μπεγκάλα, Ν. Λώλης, Μίνα, Τσίρης, Ναούμης και Βρακάς.

Η αποστολή του club είναι η εξής: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πανάγου, Κιάκος, Τσαούσης, Καραχάλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος, Τζίνο, Λώλης, Τζίμας, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Λεό και Κόντε.

..


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα