Το «αντίο» του Παπέ Σισέ στον Ολυμπιακό: «Έξι χρόνια καθαρής αγάπης» (vid)

Ο Παπέ Σισέ

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής σέντερ μπακ με ένα συγκινητικό Insta Story του λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στην Τουρκία, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του Ολυμπιακό.

Ο Παπέ Σισέ έχοντας πάνω από 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού - συγκεκριμένα 151 αγώνες με 17 γκολ και 2 ασίστ - θα αγωνίζεται πια στην Τουρκία με τη φανέλα της Αδανα Ντεμιρσπόρ. Στην Τουρκία όπου πήγε και ο κολλητός του φίλος και άλλοτε συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σισέ δεν γινόταν να ξεχάσει τον Ολυμπιακό κάνοντας το εξής Insta Story:

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτές τις 6 σεζόν στην ομάδα. Φεύγω με ένα αίσθημα ευγνωμοσύνης και εκτίμησης για όσα μου έδωσε η ομάδα. Εδώ μπόρεσα να εξελιχθώ ως άνθρωπος και να αναπτυχθώ και να διαπρέψω ως παίκτης. Εδώ είχα τη μεγάλη τιμή και περηφάνεια να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε 2 περιπτώσεις. Εδώ ανακάλυψα το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, έπαιξα στην Ευρώπη και έλαβα τις πρώτες μου κλήσεις στην Εθνική για το Κόπα Αφρικα και το Παγκόσμιο. Ο Rock θα έχει πάντα σε ένα ξεχωριστό μέρος της καρδιάς του για όλους εσάς και μου αποδείξατε πως και εσείς θα με έχετε για πάντα στην καρδιά σας. Φεύγω με αξέχαστες αναμνήσεις και αυτό χάρις σε εσάς. Έξι χρόνια καθαρής αγάπης. Ολυμπιακός.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα