Παπέ Σισέ: Τον σέρνει στα δικαστήρια η πρώην σύζυγός του

Παπέ Σισέ: Τον σέρνει στα δικαστήρια η πρώην σύζυγός του

Ο Παπέ Σισέ

bet365

Ο Παπέ Αμπού Σισέ εμφανίζεται ως ασυνεπής ως προς την καταβολή της διατροφής στην πρώην σύζυγό του με αποτέλεσμα εκείνη να κινείται δικαστικά εναντίον του.

Η ιστοσελίδα seneweb.com υποστηρίζει πως ο Παπέ Σισέ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Jihane Sahara.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως «είναι θυμωμένη με τον Σισέ εξαιτίας της μη καταβολής της διατροφής για το παιδί του».

Τονίζεται, δε, πως στο κοινή συναινέση διαζύγιό τους, που εκδόθηκε στις 5 Νοεμβρίου του 2019,ο δικαστής είχε αναθέσει την επιμέλεια του παιδιού του στη μητέρα του.

Όσον αφορά στον ποδοσφαιριστή, είχε αναλάβει να φροντίσει για την εκπαίδευση και τη διατροφή του παιδιού, καταβάλλοντας διατροφή ενός εκατομμυρίου φράγκων Δυτικής Αφρικής (δηλαδή περίπου 1500 ευρώ).

Ωστόσο, από τον Ιανουάριο του 2023, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού φέρεται να μην είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. Η προσπάθεια για συμβιβασμό από πλευράς Σισέ (να πληρωθεί το ποσό σε έξι δόσεις) έπεσε στο κενό, με την πρώην σύζυγό του να υποστηρίζει ότι από τις 15 Δεκεμβρίου του 2022 δεν καλύπτει τις βασικές ανάγκες για την κόρη του και απαιτεί να της πληρωθεί άμεσα όλο το ποσό των 6.000.000 φράγκων (περίπου 9.000 ευρώ), αφού όπως τονίζει ο Σισέ βγάζει αρκετά χρήματα που του παρέχουν μια άνετη ζωή. Το δικαστήριο πείστηκε από τα επιχειρήματα που παρουσίασαν οι δικηγόροι της κυρίας Jihane Sahara και διέταξε τη συνέχιση της διαδικασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα