Τσαούσης: «Έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω αλλά δεν το αξίζαμε με βάση την εικόνα του αγώνα»

Ο Τσαούσης

bet365

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα στις δηλώσεις του θεώρησε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη στο γήπεδο της Τρίπολης με αντίπαλο τον Αστέρα.

Ο Μάριος Τσαούσης έκανε τις δηλώσεις του μετά το Αστέρας - ΠΑΣ (2-2). Στις τοποθετήσεις του ο αμυντικός του ΠΑΣ τόνισε:

Για το εάν θεωρεί ότι άξιζε κάτι παραπάνω ο ΠΑΣ που προηγήθηκε δύο φορές: «Από τη στιγμή που προηγηθήκαμε δύο φορές έπρεπε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω με βάση την εικόνα του παιχνιδιού, την εικόνα του αγώνα. Θεωρώ ότι ο Αστέρας έκανε ένα καλό παιχνίδι. Βέβαια η νοοτροπία είναι αν δεν μπορείς να νικήσεις σε ένα παιχνίδι, τουλάχιστον να μην το χάσεις και αυτό κρατάμε. Αυτό θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια, γιατί δείξαμε καλή νοοτροπία αμυντικά και αυτό δείχνει ότι θα έχουμε καλή συνέχεια».

Για το τι άλλο κρατάει από το ματς: «Μου άρεσε που σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού δείξαμε ότι είμαστε μια γροθιά στο αμυντικό κομμάτι όποτε χρειάστηκε. Ήμασταν εκεί, βάζαμε όλοι τα κορμιά μας να μη δεχτεί γκολ η ομάδα και για να μη χάσουμε το παιχνίδι. Αυτή είναι μία καλή νοοτροπία για μία ομάδα για να παλέψει για καλά πράγματα. Πρέπει να παλεύει για τη νίκη, αλλά αν δεν έρχεται, να παλεύει να μη χάνει».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στο παιχνίδι της η ομάδα: «Θεωρώ ότι δουλεύουμε πολύ καλά στην προπόνηση, όλα τα παιδιά δίνουμε το 100%, δουλεύουμε και στο κομμάτι της ανάπτυξης και στο τακτικό και το υψηλό πρες. Σε όλα τα κομμάτια θέλουμε βελτίωση, όπως όλες οι ομάδες και μέρα με τη μέρα θα έρθει».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα