Ντεσπόντοφ: «Εύκολο να επιλέξω τον ΠΑΟΚ, μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό»

Ντεσπόντοφ: «Εύκολο να επιλέξω τον ΠΑΟΚ, μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό»

Ντεσπόντοφ

bet365

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Βουλγαρίας και τόνισε πως ήταν εύκολη επιλογή η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υποδοχή που έλαβε από τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά.

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στη βουλγαρική «Telegraph», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο και τα πρώτα του συναισθήματα για τη μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς.

Ο διεθνής εξτρέμ τόνισε ότι ήταν εύκολη επιλογή να συμφωνήσει με τον Δικέφαλο του Βορρά παρά το έντονο ενδιαφέρον της Κράσνονταρ και τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν 1,5 μήνα με τον ρωσικό σύλλογο. Παράλληλα, άσκησε ειδική μνεία στον σεβασμό και την υποδοχή που έλαβε από τους ανθρώπους των Ασπρόμαυρων, δηλώνοντας ότι έκανε την καλύτερη επιλογή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι για τον ίδιο ενδιαφέρθηκαν Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε, και το πως επέλεξε τελικά τον ΠΑΟΚ:

«Ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες ημέρες. Ήμουν στο τηλέφωνο όλη μέρα και μιλούσα συνεχώς με διαφορετικούς ανθρώπους. Είμαι πολύ χαρούμενος που μίλησα με αυτές τις ομάδες, αλλά στην πραγματικότητα ήταν εύκολο να επιλέξω τον ΠΑΟΚ. Μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό. Τώρα μπορώ να αποκαλύψω ότι διαπραγματευόμουν με την Κράσνονταρ για ενάμιση μήνα, αλλά δεν μπορούσα να υπογράψω μαζί τους λόγω της κατάστασης στη Ρωσία».

Για το πότε ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ:

«Την Παρασκευή (1/9), την επομένη του αγώνα με τον Άγιαξ. Μίλησα με τους ατζέντηδες μου για το ενδιαφέρον του, και μετά από δύο ώρες έφτασε η επίσημη πρόταση. Στην πραγματικότητα τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Ήμουν ακόμα στο Άμστερνταμ, μπήκα στο αεροπλάνο κι αφού έφτασα σπίτι, μιλούσα στο τηλέφωνο μέχρι τις δύο τα μεσάνυχτα. Είχα ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά έπρεπε πρώτα η Λουντογκόρετς να δεχθεί την πρόταση του».

Για το γεγονός ότι η Λουντογκόρετς δεν πουλάει εύκολα:

«Ναι, κι αυτό είναι το φυσιολογικό. Έκανα μια πολύ καλή σεζόν, έβαλα 19 γκολ κι έδωσα 22 ασίστ, σκόραρα επτά γκολ με την Εθνική. Είναι λογικό η Λουντογκόρετς να ζητά 6-7 εκατομμυρίων ευρώ για μένα, αλλά δεν είμαι 20 χρονών. Σύντομα θα γίνω 27. Αν έπρεπε να επιλέξω σε ποιον θα επενδύσω ένα τέτοιο τεράστιο ποσό, φυσικά θα επέλεγα να το κάνω για έναν νεαρότερο ποδοσφαιριστή».

Για την υποδοχή που βίωσε στον ΠΑΟΚ:

«Ήταν εξαιρετική υποδοχή στον ΠΑΟΚ. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η μεταγραφή έλαβα χιλιάδες μηνύματα, «Έλα στον ΠΑΟΚ!» Έχω τεράστιο σεβασμό σε όλους στον σύλλογο. Για εμένα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή, το ένιωσα μέσα μου αυτό».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ:

«Το ότι είναι ένας φιλόδοξος σύλλογος με εκατομμύρια οπαδούς. Θέλω να παίζω σε ομάδες που παλεύει για τίτλους και τους κερδίζει. Κι ο ΠΑΟΚ είναι τέτοιος σύλλογος».

Για την Εθνική Βουλγαρίας:

«Δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τα δύο τελευταία μας παιχνίδια, ήρθε ώρα να το κάνουμε τώρα. Είμαι ακόμα θυμωμένος που χάσαμε τη νίκη κόντρα στη Σερβία για πέντε δευτερόλεπτα. Μίλησα με τα παιδιά, χρειαζόμαστε τις νίκες για να τονώσουμε την αυτοπεποίθηση μας. Εξαιτίας αυτού, τον αγώνα με το Ιράν δεν θα τον αντιμετωπίσουμε σαν φιλικό. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση πριν την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα