Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πουλήθηκε ο Ινμπόμ Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα με 5.5 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πουλήθηκε ο Ινμπόμ Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα με 5.5 εκατ. ευρώ

Ο Ινμπόμ

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην παραχώρηση του Κορεάτη διεθνούς παίκτη, Ινμπόμ Χουάνγκ, στον Ερυθρό Αστέρα έναντι του αντιτίμου των 5.5 εκατ. ευρώ.

Από το βράδυ της Κυριακής υπήρχαν στη Σερβία ρεπορτάζ που συνέδεαν τον Ινμπόμ Χουάνγκ με τον Ερυθρό Αστέρα σημειώνοντας πως ο Ολυμπιακός ήθελε για τον διεθνή χαφ 10 εκατ. ευρώ. Τελικώς όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο παίκτης παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα με το ποσό των 5.5 εκατ. ευρώ να είναι το deal. Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει ο Χουάνγκ έδειξε μία στάση μεταμέλειας και μία επιθυμία να γυρίσει πίσω στον σύλλογο (ζητώντας μάλιστα συγγνώμη), όμως ο Ολυμπιακός δεν θα τον δεχόταν μετά από τα όσα έγιναν.

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτήν την κίνηση για συγκεκριμένους λόγους. Ένας πολύ βασικός λόγος είναι το πόσο χρονοβόρα θα ήταν η διαδικασία να βγει άκρη με τον παίκτη εφόσον οι δύο πλευρές πήγαιναν στη διαδικασία να αποτανθούν οριστικά στα αρμόδια όργανα για να τους λύσουν τη μεταξύ τους διαφορά για το ζήτημα του συμβολαίου του διεθνούς χαφ.

Επίσης ένας βασικός λόγος είναι οι σχέσεις των δύο συλλόγων (οι πολύ καλές σχέσεις των 2 ομάδων) μαζί και με το γεγονός πως τα 5.5 εκατ. ευρώ είναι ένα σημαντικό ποσό με βάση το πως είχε διαμορφωθεί η υπόθεση του Ινμπόμ Χουάνγκ. Έτσι ο Κορεάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σερβία. Ο 26χρονος Ινμπόμ στον Ολυμπιακό είχε μία σεζόν με 40 ματς, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα