Τερζής: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Τερζής: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Newsroom
Ο Τερζής

bet365

Ο Άρης γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα του στο Πρωτάθλημα και ο Τόλης Τερζής υποστήριξε ότι στη Λαμία η ομάδα του δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από τον ΟΦΗ, οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν και στη Λαμία και είναι στο «μηδέν» έπειτα από δύο αγώνες. «Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Δεχθήκαμε κι ένα γκολ όπου είχαμε τρεις παίκτες για να ελέγξουν την μπάλα αλλά αυτό δεν έγινε. Μετά προσπαθήσαμε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να ισοφαρίσουμε και να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω», είπε αρχικά ο Τόλης Τερζής στα κανάλια COSMOTE.

Ρωτήθηκε για τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε και απάντησε ότι… «όταν κάποια παιδιά δεν πάνε καλά, βάζεις άλλους παίκτες για να βελτιώσεις την εικόνα. Γενικώς όμως η δική μας δεν ήταν καλή στο παιχνίδι». Σε ερώτηση για το πώς «γυρνάει» ο διακόπτης μετά τις δύο ήττες απάντησε… «θα το δούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα