ΠΑΟΚ: Χωρίς Σαμάτα, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, αλλά με Νάρεϊ στην αποστολή ενόψει Κηφισιάς

Ο Βιεϊρίνια στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σαμάτα, Φιλίπε Σοάρες, δίνει ανάσες σε Εκονκ, Κουλιεράκη, ενώ πήρε στην αποστολή τον Νάρεϊ.

Ο Άλι Σαμάτα δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από τη διπλή κάκωση (αστράγαλο και γόνατο) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για τον δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά και μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Χαρτς.

Ενόψει του δεύτερου αγώνα με τους Σκωτσέζους για τα play-offs του UEFA Conference League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε να δώσει ανάσες στους δύο κεντρικούς αμυντικούς του ΠΑΟΚ, Εκονγκ και Κουλιεράκη, άφησε εκτός αποστολής τον Σάστρε, ενώ επιστρέφουν οι Μπάμπα και Οζντόεφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφασίσει να πάρει τον Κάλεντ Νάρεϊ στην αποστολή για τον αγώνα με την Κηφισιά, παρότι ο Γερμανός ακραίος μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Αλ Καλίτζ.

Η τελευταία προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας, υπό καταρρακτώδη βροχή και περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Άλι Σαμάτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι ανεβάζει στροφές, ενώ μόνος δούλεψε κι ο Φιλίπε Σοάρες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα