Άρης μεταγραφές: Deal για τον δανεισμό του Μίσελ Αουγκούστο, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους

Ο Μίσελ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Άρη και την Παλμέιρας για τον δανεισμό του 20χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Μίσελ Αουγκούστο, με οψιόν αγοράς ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.

O Άρης είναι κοντά σε διπλή ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας του. Ο Φραν Βέλεθ είναι έτοιμος να επιστρέψει στους Θεσσαλονικείς, με τους οποίους έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους υπάρχει «deal» με την Παλμέιρας για την απόκτηση του Μίσελ Αουγκούστο.

Όπως αναφέρουν στη χώρα του καφέ τα δυο κλαμπ έχουν δώσει τα χέρια για μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, για το 50% του 20χρονου Βραζιλιάνου στόπερ.

Ο Μίσελ ανήκει στην Παλμέιρας από το 2019. Τον Δεκέμβρη του 2021 και υπό τις οδηγίες του άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, πήρε «προαγωγή» στην πρώτη ομάδα και χρησιμοποιήθηκε σε τρεις διαδοχικούς αγώνες. Ο Μίσελ διακρίθηκε στα Πρωταθλήματα των τμημάτων υποδομής της Βραζιλίας και με την πρώτη ομάδα μέτρησε πέντε εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα