Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τα δεδομένα για το ανοιχτό μέτωπο Φορτούνη - Σαουδικής Αραβίας

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τα δεδομένα για το ανοιχτό μέτωπο Φορτούνη - Σαουδικής Αραβίας

Ο Φορτούνης

bet365

Το θέμα Φορτούνη - Σαουδικής Αραβίας παραμένει ανοιχτό, τα χρήματα που προσφέρονται στον Έλληνα χαφ δεν είναι λίγα και μοιάζει εξαιρετικά πιθανό να προκύψουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει για τον Κώστα Φορτούνη η προοπτική της Σαουδικής Αραβίας με ομάδες όπως η Αλ Γουέχντα του Γιώργου Δώνη που ενδιαφέρονται για αυτόν. Μάλιστα κατά άλλες πηγές οι ομάδες που θέλουν τον Έλληνα χαφ στη Σαουδική Αραβία είναι τρεις!

Ο Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει το παραμικρό περί παρουσίας επίσημης πρότασης ή έστω ανεπίσημης κρούσης από τη Σαουδική Αραβία (και γενικά δεν έχει προκύψει κάτι από μεριάς Ολυμπιακού) ωστόσο εδώ υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα. Το συμβόλαιο που προσφέρεται στον Έλληνα μεσοεπιθετικό είναι πολύ μεγάλο.

Τέτοιο που μπορεί να βάλει να σκέψεις όχι μόνο τον ίδιο αλλά που θα έβαζε σε σκέψεις οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Τέτοιο που οι πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ποιοτικότατος Έλληνας διεθνής χαφ το σκέφτεται για τα καλά, ζυγίζοντας τα δεδομένα.

Είναι ένα συμβόλαιο ικανό φυσικά να δελεάσει έναν ποδοσφαιριστή. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και συμβόλαιο... ζωής με τέτοιο ποσό. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο για μία συμφωνία 2+1 χρόνων ή 3 ετών. Με ανοιχτό... παραθυράκι με τα μπόνους τα χρήματα να είναι περισσότερα.

Τώρα υπάρχει η εκκρεμότητα της συνάντησης της διοίκησης του Ολυμπιακού με την πλευρά του παίκτη για ένα νέο συμβόλαιο. Και σε αυτήν την περίπτωση να φανεί εάν θα προκύψει ένα νέο συμβόλαιο ή εάν τελικώς ο διεθνής παίκτης διαλέξει οριστικά την επιλογή της Σαουδικής Αραβίας με το ΟΚ φυσικά της ομάδας. Είναι δε σαφές πως οι Σαουδάραβες δεν θα δώσουν πολλά χρήματα στον Ολυμπιακό. Μάξιμουμ να μπορεί να λάβει γύρω στα 2 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη δεν θα είναι ούτε απλό και ούτε και εύκολο να προσφερθεί στον παίκτη το συμβόλαιο που είχε πριν από την τελευταία χρονικά συμφωνία του με τον σύλλογο με χρονική ισχύ έως το 2024. Οι μέρες που διανύουμε πάντως δείχνουν και είναι σημαντικές για αυτό το θέμα. Και είναι μέρες που ενδέχεται να αναδείξουν τις τελικές εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα