ΟΦΗ: Πρωτοποριακή κίνηση με τηλεοπτικό Pregame

ΟΦΗ: Πρωτοποριακή κίνηση με τηλεοπτικό Pregame

Ο ΟΦΗ

bet365

Ο ΟΦΗ πρωτοπορεί για άλλη μία φορά. Για πρώτη φορά σε ελληνικό γήπεδο θα προσφέρει στους φιλάθλους του τη δυνατότητα για τηλεοπτικό Pregame!

Για την ακρίβεια λίγο πριν την έναρξη κάθε εντός έδρας αγώνα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο Matrix ένα τηλεοπτικό Pregame με θεματολογία η οποία θα αφορά στο ματς πoυ αρχίζει μετά από λίγα λεπτά. Το Pregame on Field by 'Pame Stoixima' γίνεται για πρώτη φορά από ελληνική ομάδα και μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει ιστορικά γκολ και στιγμές του ΟΦΗ απέναντι στον εκάστοτε αντίπαλο, συνεντεύξεις ποδοσφαιριστών που έχουν βάλει τη δική τους σφραγίδα στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις, τα κυριότερα στατιστικά στοιχεία του αγώνα, καθώς και τα στιγμιότυπα των παιχνιδιών που έχουν προηγηθεί.

Τη δική του ξεχωριστή ενότητα στο Pregame on Field θα έχει ο κόσμος του ΟΦΗ, με την ενότητα 'My ΟΦΗ', στην οποία φίλαθλοι της ομάδας θα διηγούνται τη δική τους προσωπική ιστορία στα ασπρόμαυρα. Επίσης οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του ΟΦΗ θα βάζουν τους θεατές στο κλίμα του αγώνα που αρχίζει μετά από λίγα λεπτά, εξηγώντας σε βίντεο πως προετοιμάστηκε η ομάδα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το 'Pregame on Field' θα προβάλλεται στο Matrix του γηπέδου σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της σεζόν 2023/24. Αυτό θα γίνεται λίγο πριν την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και θα αποτελεί την ιδανική εισαγωγή για το 90λεπτο που θα ακολουθεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα