Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εβδομάδα που θα ολοκληρώσει ακόμα και πέντε προσθήκες (vid)

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Εβδομάδα που θα ολοκληρώσει ακόμα και πέντε προσθήκες (vid)

Ο Σκάρπα

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέο... κύμα μεταγραφών για την εβδομάδα, στην οποία μπαίνουμε από σήμερα. Προσθήκες για άμυνα, κέντρο και για επίθεση!

Ο Ολυμπιακός περιμένει αυτήν την εβδομάδα να ολοκληρώσει ακόμα και πέντε μεταγραφές στο σύνολο. Εάν σας φαίνονται πολλές να τα βάλουμε κάτω και να κάνουμε πιο σαφή.

Πρώτον υπάρχουν από την Αργεντινή ο χαφ Έζε και ο αριστερός μπακ Ορτέγκα. Δύο παίκτες των οποίων οι επικείμενες μεταγραφές τους έχουν... τραβήξει χρονικά λίγο παραπάνω αλλά όλα δείχνουν πως θα υπάρξει happy end μέσα στην εβδομάδα. Και δύο προσθήκες με αμυντικό χαρακτήρα καθώς ο Έζε είναι κυρίως εξάρι και ο Ορτέγκα ακραίος αμυντικός.

Για τον άξονα αλλά και τα... φτερά έρχεται ο Βραζιλιάνος Γκουστάβο Σκάρπα, παίκτης που ανήκει στο δυναμικό της Φόρεστ και εκτιμάται ότι έως την Τετάρτη η μετακίνησή του θα έχει οριστικοποιηθεί. Για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό από τη Βραζιλία είχατε διαβάσει σχετικά στο blog του Κώστα Νικολακόπουλου και ήταν ένας παίκτης από το 2022 έπαιζε δυνατά το σενάριο και υπήρχαν οι πληροφορίες περί ένταξής του στον Ολυμπιακό. Και βέβαια για τα άκρα της επίθεσης ο 21χρονος Κροάτης Ιβάν Μπρνιτς που θα κλείσει και τυπικά έως την Παρασκευή.

Τελειώσαμε όμως εδώ; Όχι γιατί ο Ολυμπιακός έχει... τρέξει τις εξελίξεις να πάρει και 2ο εξτρέμ ενώ είναι ανοιχτό να κλείσει και 3ο winger για τη νέα χρονιά. Και μην ξεχνάμε το ενδεχόμενο κίνησης και για έναν ακόμα χαφ αλλά και έναν φορ ακόμα που είναι να αποκτηθεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα