Αποκάλυψη Λένον: «Ήμουν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό αλλά προσέλαβαν Ισπανό τεχνικό διευθυντή και αποφάσισαν να πάρουν Ισπανό»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Λένον

bet365

Ο έμπειρος και πρώην τεχνικός της Σέλτικ μιλώντας στη Herald αποκάλυψε το προχωρημένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να κλείσει.

Ο Λένον που έχει θητεία στον πάγκο της Σέλτικ είχε συνδεθεί καιρό πριν με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος μιλώντας στη σκωτσέζικη Herald δήλωσε πως «ήμουν πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Όμως προσέλαβαν Ισπανό τεχνικό διευθυντή και αποφάσισαν να πάρουν Ισπανό προπονητή. Θα ήταν κάτι εξαιρετικό για μένα και σίγουρα ήμουν στα πλάνα της ομάδας: στους τοπ δύο ή στην τοπ τριάδα.

Οπότε ένιωσα καλά που μία ομάδα τέτοιου βεληνεκούς και δυναμικής με ήθελε. Δεν ήρθε τελικά η συμφωνία αλλά αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση να συνεχίσω». Ο 52χρονος Λένον ως τελευταία του δουλειά είχε την κυπριακή Ομόνοια ενώ εκτός από τη Σέλτικ έχει δουλέψει και στη Μπόλτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα