AΕΚ μεταγραφές: Οι Γάλλοι συνδέουν την «Ένωση» με τον Μαμά Μπαλντέ

«Στους ενδιαφερόμενους για τον Μαμά Μπαλντέ η ΑΕΚ»

bet365

Σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ είναι ένας από τους μνηστήρες του Μαμά Μπλαντέ της Τρουά.

Το «Footmercato» αποκάλυψε πως η ΑΕΚ είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Μαμά Μπαλντέ της Τρουά. Ο 27χρονος επιθετικός από την Γουινέα Μπισάου έκανε μία πολύ καλη σεζόν πέρυσι στην Ligue 1 πετυχαίνοντας 12 γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ σε 35 παιχνίδι και μετά τον υποβιβασμό της γαλλικής ομάδας δεν θέλει να αγωνιστεί στην δεύτερη κατηγορία.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ αυτό, το προφίλ είναι πολύ ψηλά στην λίστα της γερμανικής Μάιντς, με την οποία μάλιστα έχουν ήδη υπάρξει επαφές μεταξύ του ατζέντη του παίκτη και του κλαμπ. Από κοντά ακολουθεί την υπόθεσή του και η ΑΕΚ. Μάλιστα, αναμένεται και οι δύο ομάδες να καταθέσουν σύντομα τις προτάσεις τους στην Τρουά. Την περίπτωσή του πάντως έχει τσεκάρει και η Αϊντχόφεν, η οποία όμως δεν έχει προβεί σε κάποια ενέργεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα