Ολυμπιακός: Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ξεγράφει τον Ελ Αραμπί απλά θα την πατήσει

Ολυμπιακός: Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ξεγράφει τον Ελ Αραμπί απλά θα την πατήσει

bet365

Το επίπεδο ετοιμότητας του Αραμπί, τα 2 γκολ του στο φιλικό με τη Σλοβάτσκο και η εικόνα του είναι μία ηχηρή αγωνιστική απάντηση από μέρους του. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Με αφορμή την παρουσία του Μαρτίνεθ στον πάγκο του Ολυμπιακού αλλά και τη συνύπαρξή του με τον Αραμπί καλό θα ήταν να θυμηθούμε πως ο Γαλλομαροκινός φορ έχει θητεύσει στη Γρανάδα με 134 ματς και 44 γκολ. Τη Γρανάδα που έχει δουλέψει, αναδειχθεί και πετύχει ο Μαρτίνεθ. Να τη λοιπόν και μία ωραία έξτρα σύνδεση των 2 αυτών προσώπων.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Ναι ο Ελ Αραμπί των 88 γκολ σε 200 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο ίδιος ο Αραμπί που αμφισβητήθηκε πέρυσι λόγω της χρονιάς που έκανε και του ύψους του συμβολαίου του. Είναι ο ίδιος ο Αραμπί όμως που τα προηγούμενα χρόνια ήταν με διαφορά ο Νο1 φορ του Ολυμπιακού και ένας από τους κορυφαίους ever στράικερ του.

Ο ίδιος ο Αραμπί με τα τόσα γκολ σε ντέρμπι, το τέρμα στην Άρσεναλ και ακόμα και τις τόσες ασίστ του. Ένας Αραμπί που για όσους το λησμονούν γύριζε πίσω και έφτανε σχεδόν στο κέντρο για να ζητήσει και να κουβαλήσει μπάλα ή να απειλήσει.

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν αλλά η τέχνη και η ποιότητα δεν φεύγουν

Τι και εάν ο Αραμπί πήγε 36+ ετών; Η τέχνη του γκολ και η ποιότητα δεν φεύγουν έτσι. Και όποιος θεωρήσει πως μπορεί να τον υποτιμήσει απλά θα την πατήσει.

Ο διεθνής φορ είναι παίκτης που έχει πετύχει σε δύσκολες και μεγάλες Λίγκες και η καρδούλα του το λέει ακόμα. Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με το πλάνο του Ολυμπιακού για την επίθεση και τον έξτρα φορ στο ρόστερ των Πειραιωτών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ναι ο Αραμπί έχει πάρει πολύ μεγάλα συμβόλαια στον Ολυμπιακό αλλά έχει προσφέρει πολλά. Και ποδοσφαιρικά έχει ακόμα το κοντέρ του χιλιόμετρα να διανύσει. Αρκεί να πιάσει το σερί του στο σκοράρισμα και να έχει διαρκώς ανεβασμένη και καλή ψυχολογία, όπως τώρα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των Ερυθρόλευκων στην Αυστρία.

Κόντρα στη Σλοβάτσκο δεν ήταν μόνο οι κινήσεις του και τα 2 γκολ του. Είναι η συνολική του παρουσία και προσπάθεια. Υπήρξαν μέχρι και στιγμές που γύρισε πίσω να βοηθήσει. Να βοηθήσει ακόμα και στην κυκλοφορία της μπάλας πηγαίνοντας ακόμα και στο σημείο που είναι το πεδίο ευθύνης ενός εξαριού. Τα τέρματα του Αραμπί και το επίπεδο ετοιμότητάς του δίνουν σε αυτή τη φάση το δίχως άλλο δυνατές και ηχηρότατες αγωνιστικές απαντήσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.