Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ιμπόρα που προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Λεβάντε (vid)

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ιμπόρα που προέρχεται από γεμάτη σεζόν με τη Λεβάντε (vid)

Ο Ιμπόρα

bet365

Ο πολύπειρος χαφ Ιμπόρα εμφανίστηκε αλλά και βρίσκεται για τα καλά στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού. Τι ισχύει και το δυνατό background του.

Στα 35 του χρόνια ο πολύπειρος Ιμπόρα προέρχεται από μία γεμάτη και καλή σεζόν με τη φανέλα της Λεβάντε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν - και - από την Ισπανία και - την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν αναφέρει το παραμικρό για αυτό το θέμα - ο έμπειρος Ιμπόρα και απασχολεί τον πειραϊκό σύλλογο αλλά και οι 2 πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή για να γίνει η προσθήκη αυτή.

Ο Ιμπόρα είχε πέρυσι σεζόν με 43 αγώνες και 2 γκολ στη Λεβάντε και κυρίως είναι εξάρι. Έχει μεγάλη εμπειρία, έχει κάνει μία γεμάτη σεζόν και στην καριέρα του έχει φορέσει και τις φανέλες των Σεβίλλης, Λέστερ και φυσικά της Βιγιαρεάλ (όπου ανήκει). Είναι δε κάτοχος 4 Europa League. Γενικά είναι ένας παίκτης που έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο και έχει πολλές αγωνιστικές παραστάσεις.

Με τη Λεβάντε έχει 230 αγώνες με 15 γκολ και 3 ασίστ. Με τη Σεβίλλη 173 αγώνες με 30 γκολ και 13 ασίστ. Με τη Βιγιαρεάλ έχει 104 ματς με 5 γκολ και 6 ασίστ και με τη Λέστερ 37 παιχνίδια με 4 γκολ και 2 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα