Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι Σισέ και Λοβέρα πιθανόν να μείνουν εκτός, τα δεδομένα της αποστολής

Προετοιμασία Ολυμπιακού: Οι Σισέ και Λοβέρα πιθανόν να μείνουν εκτός, τα δεδομένα της αποστολής

Ο Παπέ Σισέ

bet365

Εκτός από τον Μαντί Καμαρά που επιβεβαιωμένα τίθεται off οι Παπέ Σισέ και Λοβέρα είναι πιθανό να μην βρίσκονται στα πλάνα του Μαρτίνεθ για την Αυστρία.

Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει ακόμα επισήμως αποστολή για την Αυστρία για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από τον Μαντί Καμαρά είναι πιθανό να μην μεταβούν στην Αυστρία και οι Παπέ Σισέ, Λοβέρα και ενδεχομένως και ο Κρίστινσον με τον Κασάμι. Από την άλλη οι Πέπε και Καρβάλιο λογικά θα είναι διαθέσιμοι. Υπάρχουν και παίκτες όπως οι Φαντινγκά και Μουζακίτης που δεν επρόκειτο να ταξιδέψουν, έχοντας ζητήματα ετοιμότητας.

Μένει βέβαια να φανεί οριστικά το τι μέλλει γενέσθαι με τα ονόματα των εκλεκτών. Έτσι η αποστολή για την Αυστρία θα απαρτίζεται από τους εξής: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ρόντινεϊ, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Ραμόν, Μπα, Ντόι, Ρέτσος, Μπαγκαλιάνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Πέπε, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Φορτούνης, Μπιέλ, Καρβάλιο, Μασούρας, Ζίνκερναγκελ, Βρουσάι, Μπουτούτσι, Ελ Αράμπι και Κωστούλας. Είναι φυσικά πιθανό να προκύψουν και νέα ονόματα με προσθήκες εκεί και ενώ θα υπάρξουν και... κοψίματα επί αυστριακού εδάφους.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα