Λαμία μεταγραφές: Ανακοίνωσε Μούλα

Newsroom
moula

bet365

Ο Αλεξ Μούλα υπέγραψε στη Λαμία και ο 26χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός έγινε επίσημα παίκτης της ομάδας.

Ραγδαίες ήταν σήμερα (3/7) οι εξελίξεις στη Λαμία γύρω από το ζήτημα του Αλεξ Μούλα, που από καιρό βρίσκονταν σε πρώτο πλάνο αναφορικά με την ενίσχυσή της στα εξτρέμ.

Ναι μεν στη χώρα του Ισπανού μεσοεπιθετικού υπήρξαν αναφορές για «σφήνα» της Μάλαγα από όπου μάλιστα ξεκίνησε ο 26χρονος, όμως τελικά ο παίκτης που πρόσφατα αποχώρησε από τη Βίσλα Κρακοβίας υπέγραψε στη Λαμία και έγινε κάτοικος Φθιώτιδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (23-07-1996) Ισπανό μέσο, Alejandro Miguel “Álex” Mula Sánchez, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας στην Πολωνία.

Ο Álex Mula έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Μάλαγα, Τενερίφη, Αλκορκόρν και Φουενλαμπράντα στην Ισπανία.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες!

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Alex δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα και στην ομάδα της Λαμίας. Για μένα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως παίκτης και ελπίζω να φέρω σύντομα χαρά στους φιλάθλους της ομάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!!“

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα