Λαμία: Παρελθόν ο Καραμάνος

Newsroom
karamanos

bet365

Ο Τάσος Καραμάνος δεν θα συνεχίσει στη Λαμία, όπου και αγωνίζονταν από το 2018 μέχρι και πρότινος.

Παρελθόν από τη Λαμία ύστερα από πέντε σεζόν αποτελεί ο Τάσος Καραμάνος, καθώς έληξε το συμβόλαιό του με το club και δεν θα ανανεωθεί.

Ο 32χρονος επιθετικός υπέγραψε πρώτη φορά στην ομάδα το καλοκαίρι του 2018. «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 32χρονο επιθετικό, Τάσο Καραμάνο, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για τα πέντε χρόνια άψογης συνεργασίας και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Τάσος εντάχθηκε στην οικογένεια της Λαμίας τον Αύγουστο του 2018 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 135 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 8 γκολ και 8 ασίστ. Ενας αθλητής που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για το ήθος και τη συμπεριφορά του και αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών της όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε σχετικά η Λαμία σε ανακοίνωσή της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα