Λαμία: Κρούση σε Κλωναρίδη και Μπαλογιάννη

Στο στόχαστρο της Λαμίας ο Κλωναρίδης

bet365

Τόσο η περίπτωση του Κώστα Μπαλογιάννη όσο και αυτή του Βίκτωρα Κλωναρίδη αρέσουν στη Λαμία.

Η Λαμία κινείται με δυναμικό ρυθμό στο μεταγραφικό παζάρι με στόχο να ολοκληρώσει και να καλύψει τις βασικές τρύπες στο ρόστερ.

Η θέση του εξτρέμ και του αριστερού ακραίου μπακ είναι δύο σημεία που πρέπει να βρεθεί κάτοχος στην ομάδα της Φθιώτιδας και ήδη έχει κάνει κρούση σε δύο περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά.

Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον Κώστα Μπαλογιάννη που έμειναν ελεύθεροι από Ατρόμητο και ΟΦΗ αντίστοιχα όμως πρόκειται για δύο δύσκολες υποθέσεις. Ο πρώτος έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του καθώς έκανε μία καλή σεζόν με τον Ατρόμητο (27 συμ../2 γκολ, 7 ασίστ) ενώ έχει και «βαρύ» βιογραφικό.

Από την άλλη, ο 24χρονος φουλ μπακ ξεχώρισε με τον ΟΦΗ την περσινή σεζόν (24 συμ./1 γκολ, 2 ασίστ), ωστόσο το συμβόλαιο του έληξε. Η ομάδα της Κρήτης έκανε πρόταση ανανέωσης αλλά η ημερομηνία που είχε δώσει στον Έλληνα αμυντικό εξέπνευσε.

Ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα το βήμα του εξωτερικού αλλά σε περίπτωση που δεν έρθει κάτι απ’ έξω, τότε θα κοιτάξει τις επιλογές του στην εγχώρια αγορά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα