ΠΑΟΚ: Κύπρος «καλεί» Κάργα, που είναι κοντά στην Ανόρθωση

ΠΑΟΚ: Κύπρος «καλεί» Κάργα, που είναι κοντά στην Ανόρθωση

bet365

Η Ανόρθωση, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο, είναι έτοιμη να προσφέρει στον Γιάννη Κάργα τριετές συμβόλαιο και να αποκτήσει τον Κιλκισιώτη αμυντικό από τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Κάργας δεν υπολογίζεται στον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, εδώ και ημέρες βρίσκεται σε άδεια και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας, προκειμένου να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, που αποκτήθηκε πέρσι από τον ΠΑΣ Γιάννινα υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο» έως τον Ιούνιο του 2025, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων (Πανσερραϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίλια Σαμάρα), ωστόσο η Ανόρθωση είναι αυτή που έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση, με συνολικές απολαβές που θα ξεπερνούν -σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο- το 1.000.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο.

Η πλευρά του Έλληνα ποδοσφαιριστή έχει ενημερώσει τον ΠΑΟΚ για τις προτάσεις και σύντομα αναμένεται να υπάρξει την συμφωνία προκειμένου να λύσει την συνεργασίας του με τους «ασπρόμαυρους» και να προχωρήσει τις επαφές με την «Κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα