Ολυμπιακός: Τα ποσά που είχαν δαπανηθεί για τους επτά παίκτες που είναι εκτός πλάνων

Ολυμπιακός: Τα ποσά που είχαν δαπανηθεί για τους επτά παίκτες που είναι εκτός πλάνων

Ο Κούντε

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ήδη επτά παίκτες εκτός των πλάνων του, για τους οποίους όμως έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα και έτσι θα γίνει διεργασία για τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Πιέρ Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες, Μαμαντού Κανέ, Ντένις Αλίγιαγκιτς, Αμπντουλαγιέ Νταμπό, Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Αυτοί είναι επτά παίκτες που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται και ενώ θα υπάρξει και συνέχεια στον Ολυμπιακό.

Εξ αυτών μόνο ο Ροντρίγκες είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος αλλά με μεγάλο συμβόλαιο βέβαια. Κατά τα λοιπά οι υπόλοιποι παίκτες έχουν κοστίσει αρκετά χρήματα στον πειραϊκό σύλλογο και βέβαια θα πρέπει να αποζημιωθεί ανάλογα με τις επόμενες μεταγραφές τους.

Ο Κούντε είχε αποκτηθεί από τη Μάιντς με ένα ποσό κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είχε κοστίσει 3.5 εκατ. ευρώ, ο Κανέ ένα ποσό στα 300.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης και ο Αλίγιαγκιτς είχε κλείσει με ένα ποσό λίγο πιο πάνω από 300.000 ευρώ και ενώ η ομάδα του θα κρατούσε και ποσοστό μεταπώλησης. Για τον Νταμπό η Ναντ κράτησε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο δε Ραντζέλοβιτς είχε αποκτηθεί με μία δαπάνη της τάξεως των 500 και... βάλε χιλιάδων ευρώ. Άρα έχουμε να κάνουμε ένα ποσό που δεν απέχει και μακριά από τα 8 εκατ. ευρώ και αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να αναζητήσουν τις καλύτερες λύσεις και για εκείνους και για τους παίκτες φυσικά.

Τώρα εξ αυτών των παικτών ο Ολυμπιακός ιδανικά θα ήθελε να πουλήσει ορισμένους, όπως τους Κούντε και Καμαρά ή και τον Κανέ. Ο Σέρβος winger από την άλλη έχει δοθεί δανεικός σε 2 περιπτώσεις αφότου ξεκίνησε να παίζει στον πειραϊκό σύλλογο, μία στη Λεγανιές και μία στην Ουράλ (ενώ μετά τη συμφωνία Ολυμπιακού - Ραντνίτσκι είχε μείνει και στη Σερβία στο πρώτο διάστημα).

Τα ποσά που είχαν δαπανηθεί για τους παραπάνω παίκτες

  • Αμπουμπακάρ Καμαρά: 3.5 εκατ. ευρώ
  • Κούντε: 2.5 εκατ. ευρώ
  • Ραντζέλοβιτς: 550.000 ευρώ
  • Κανέ: 300.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης
  • Αλίγιαγκιτς: 350.000 συν ποσοστό μεταπώλησης
@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα