Άρης: Η «πρώτη» του Πάβιτσιτς, στην προπόνηση και ο Άντρε Γκρέι

Άρης: Η «πρώτη» του Πάβιτσιτς, στην προπόνηση και ο Άντρε Γκρέι

Ο Πάβιτσιτς

bet365

Ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς φόρεσε τα κίτρινα και συμμετείχε στο σημερινό (20/6) πρόγραμμα προπόνησης του Άρη όπου μεταξύ άλλων συμμετείχε και τον Άντρε Γκρέι.

Ο 29χρονος Κροάτης μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και φυσικά ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης. Σήμερα (20/6) συναντήθηκε με τον Τόλη Τερζή στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην αποστολή της ομάδας η οποία αύριο (21/6) θα αναχωρήσει για το Ισραήλ όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα σε φιλικό παιχνίδι. Θα προηγηθεί αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα με την ίδια ομάδα.

Στο πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε και ο Άντρε Γκρέι με τον οποίον συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τη λύση του τριετές συμβολαίου του. Ο Τζαμαϊκανός επέστρεψε έπειτα από τις επιπλέον ημέρες άδειας που είχε εξασφαλίσει λόγω γάμου.

Ο Γκρέι


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα