Ολυμπιακός: Οι επιδόσεις του Χασάν και η τελική απόφαση για το μέλλον του (vid)

Ολυμπιακός: Οι επιδόσεις του Χασάν και η τελική απόφαση για το μέλλον του (vid)

Ο Χασάν

bet365

Ο Αιγύπτιος διεθνής επιθετικός που ανήκει στον Ολυμπιακό διανύει περίοδο τραυματισμού με την τελική απόφαση για το μέλλον του να αναμένεται προσεχώς.

Ο Αχμέντ Χασάν έχει ακόμα έναν χρόνο συμβολαίου με τον Ολυμπιακό. Συμβόλαιο με ισχύ έως το 2024 και ενώ είχε δοθεί δανεικός στην Τουρκία. Σε μία σεζόν όπου είχε τη θητεία του στην Αλάνιασπορ είχε 26 αγώνες με 11 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά είχε 28 αγώνες πέρυσι ενώ είχε παίξει στην Τουρκία και με την Κόνιασπορ.

H ιστοσελίδα «albawabhnews» ήταν εκείνη που έκανε μνεία στις επιδόσεις των Αιγύπτιων επιθετικών την προηγούμενη σεζόν αναφορικά με Λίγκες στην Ευρώπη, όπου ο Χασάν ήταν 3ος σκόρερ στη σχετική αυτή τη λίστα. Ο φορ του Ολυμπιακού ήταν ο Νο3.

Αναλυτικότερα στην πρώτη θέση βρίσκεται ο φίλος του, Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, ο οποίος σκόραρε 19 γκολ με τη Λίβερπουλ σε σύνολο 38 αναμετρήσεων στη Premier League. Στη δεύτερη θέση «συναντάμε» τον Μαχμούντ Τρεζεγκέ, ο οποίος τα πήγε περίφημα στην Τραμπζονσπόρ, σκοράροντας 11 γκολ σε 28 αγώνες Πρωταθλήματος ενώ είχε και 7 ασίστ. Στο τουρκικό Πρωτάθλημα ο Χασάν είχε 10 γκολ και πηγαίνει έτσι στην τρίτη θέση.

Κατά τα άλλα ο έμπειρος Χασάν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αυτήν την περίοδο (που το αποκόμισε από την παρουσία του στην Τουρκία) και λογικά θα ήταν ΟΚ τον Ιούλιο αλλά οι νέες πληροφορίες μιλούν για πιθανότητα να μείνει έξω και άλλο και ακόμα και έως 3 με 4 μήνες . Για τον Αχμέντ Χασάν είναι να ληφθεί τελική απόφαση για το μέλλον του και σε σχέση με τον Ολυμπιακό φυσικά. Θα ληφθεί στο προσεχές διάστημα και ενώ υπάρχουν πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό ως 2ος. Υπάρχει δηλαδή αυτό το... παραθυράκι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα